Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Grace Ellens

Grace Ellens is met haar moeder vanuit Indonesië naar Nederland geëmigreerd in de hoop het hier beter te krijgen. Zij belandde uiteindelijk in de criminaliteit. Toch kreeg haar leven een ingrijpende wending.

Nu kookt en zorgt de vrolijke Grace Ellens met veel passie voor mensen met een verslaving. Een aantal jaar geleden zouden de mensen in haar omgeving dat niet verwacht hebben.

Met de verwachting het in hier beter te krijgen, besluit de moeder van Grace om vanuit het warme Indonesië naar het koude Nederland te verhuizen. Dat betere leven komt er voor de kleine Grace echter helemaal niet van. Ze komt moeilijk mee op school en voelt zich dom.

Grace wordt verliefd en al vrij snel wordt de kleine James geboren. Niet lang daarna komt Priscilla op de wereld. Het geluk kan niet op, totdat haar man in aanraking komt met drugs en besluit te dealen. Vrij snel neemt Grace de drugshandel over en wordt ze de 'Bad Momma' van Dieren genoemd. Ondanks dat zij met harde hand haar imperium bestuurt, wordt het onveiliger voor de jonge kinderen die tussen de drugs kruipen.

Op een dag verandert het leven van Grace drastisch: ze wordt opgepakt door de politie en belandt in de cel. Ten einde raad schreeuwt ze naar God en dit heeft grote gevolgen.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: