Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Frans van Lieshout

Zelf omschrijft hij zijn vroegere leven als een van afwijzing en van seks, drugs en rock-'n-rol. Hoewel Frans opgroeit in een beschermde omgeving, is hij vaak onhandelbaar en wordt voortdurend de klas uit gestuurd.

Terwijl zijn moeder denkt dat haar Frans zo'n aardig jongetje is, raakt Frans betrokken bij allerlei vechtpartijen, komt al vroeg in de muziekscene terecht en dealt even later zelfs paddo's en pillen. Via de kunstacademie en een baan als tattookunstenaar glijdt Frans steeds dieper in het moeras van ellende. Totdat een oude kennis uit zijn geboortedorp hem vraagt om eens een keer mee naar de kerk te gaan. 'Kom ik in een zaal vol EO-types', zegt Frans, maar de sfeer spreekt hem aan. Als Frans in gesprek komt met een man die vroeger zelf dealde in drugs, gaat hij helemaal overstag. Na jaren van rondzwerven in het leven van drugs en crimineel gedrag vindt Frans de rust die hij zoekt.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: