Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Jos Refo

Het leven van Jos Refo kende veel bewogen tijden. Zijn leven werd door drugs en criminaliteit getekend. Door problemen overmand meende hij dat hij maar het best een eind aan zijn leven kon maken. Toch pakte alles anders uit.

Het leven van Jos Refo laat zich lezen als een spannende thriller. Na een jeugd vol afwijzing vindt de dan nog jonge Jos zijn bevestiging in de wereld van vrouwen en drugs. Het duurt niet lang of Jos heeft zijn eigen kleine drugsimperium opgebouwd. Maar dan wordt zijn dochtertje ontvoerd door criminele concurrenten van Jos. In de wereld van drugscriminelen is het dan de gewoonte dat je wraak neemt, maar Jos durft niet en van een beruchte dealer wordt hij een armzalige gebruiker. In diezelfde tijd wint Jos een groot bedrag in de loterij, maar al het geld gaat op aan de drugs. Jos zakt zo diep in de goot van verslaving dat hij op een dag een touw pakt en een serieuze zelfmoordpoging doet. Maar Jos leeft nog. Hoe dat komt en wat er is veranderd vertelt hij aan Kefah Alush.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Wil jij ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: