Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Michel Dudart

Michel maakt naam in de muziekwereld. Zijn succes kent ook een keerzijde, waardoor hij uiteindelijk op straat terecht komt. Wanneer hij hij zijn ellendige situatie achter zich wil laten, zet hij een stap die tot een volledige verandering zal leiden.

Michel kan nauwelijks lopen als zijn vader hem verlaat. Misschien ook daardoor groeit Michel op als een druk mannetje dat aandacht nodig heeft. Wanneer Michel een jaar of 12 is, ziet hij op tv een reclamespotje over moderne muziek waarbij een stem vanuit de buis hem toeschreeuwt: “This is hardcore from hell.“ Vanaf dat moment weet Michel wat hij wil: hij wil ook deze opzwepende muziek maken en op zogenaamde Thunderdome cd’s terechtkomen. Dit lukt Michel en langzaam maar zeker begint hij naam te maken binnen de wereld van de dancemuziek. Maar de woede en de frustratie vanuit zijn verleden weet Michel niet van zich af te schudden. Vanwege zijn toenemend drugsgebruik geloven de mensen om hem heen niet meer in Michel en uiteindelijk belandt hij eenzaam, verlaten en verslaafd op straat. Ten einde raad belt hij aan bij een afkickkliniek. Dat wordt het begin van een grote verandering.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: