Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Diana

Diana (49) is een prachtige vrouw, vol humor en zelfspot. Vijftien jaar geleden werd bij haar SLE -een auto-immuunziekte- ontdekt. Het zette haar leven op z’n kop. Meer dan 36 keer lag ze in het ziekenhuis en beter wordt ze niet meer.

Niet alleen haar leven, maar ook haar Godsbeeld verandert.
Tot die tijd zag ze God als een afstandelijk God die zijn kinderen op aarde heeft gekwakt  zonder er al te veel naar om te kijken. Door haar ziekte leert ze God als Vader kennen en dat beschouwt ze inmiddels als het beste dat haar kon overkomen.

Vriendin Francis en schoonzus Marga hebben enorme bewondering voor haar positiviteit, maar hebben ook hun twijfels.
In de Verandering een portret van deze geweldige vrouw!
 
In De Verandering volgt presentator Kefah Allush mensen die door het geloof in God totaal zijn veranderd. Er is een ontmoeting met zijn of haar omgeving om deze levensverandering eerlijk en voor het eerst te bespreken. In deze confronterende serie worden dan ook de vaak gevoelige geloofsgesprekken gevoerd die uit ongemakkelijkheid vooralsnog onder het tapijt bleven.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: