Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Wim

Wim groeide op in de Rotterdamse havens. Als havenarbeider kwam hij al snel in de criminaliteit terecht. Hij dealde drugs, maar raakte uiteindelijk ook zelf verslaafd. Het leven voor Carola, zijn vrouw en zijn twee kinderen veranderde in een hel. Zelfs nadat hij christen werd, bleef Wim gebruiken.

Tot hij uiteindelijk brak met zijn verslaving. Wat heeft dit gedaan met zijn vrouw en kinderen? Wim had een hechte band met zijn twee broers, maar na zijn bekering is die band verbroken. Komt dat weer goed?

Presentator Kefah Allush ontmoet christenen, die op enig moment tot geloof zijn gekomen en er zelf bewust voor kiezen het gesprek en de confrontatie hierover aan te gaan met familieleden en vrienden. In deze confronterende serie worden dan ook de vaak uiterst gevoelige geloofsgesprekken gevoerd die uit ongemakkelijkheid vooralsnog onder het tapijt bleven.

Zaterdagavond, 20 september op NPO 2, 17.30 uur

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: