Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Patricia

Na een ongelukkige jeugd doet Patricia (32) er alles aan om het gapende gat in haar hart te vullen. Ze probeert van alles: van verschillende alternatieve geneeswijzen, zoals reiki, tot aan hekserij, maar de pijn en het verdriet blijft.

Op een avond besluit ze dat ze op deze manier niet verder kan leven en vraagt God om iemand te sturen die haar spiritueel verder kan helpen. Diezelfde nacht heeft ze een bijzondere ontmoeting met God die haar leven voorgoed zal veranderen.

Sinds Patricia christen is, zien haar familie en vrienden dat ze een stuk gelukkiger is, al heeft dit wel consequenties gehad voor hun vriendschap. Patricia is enorm druk met de kerk en daarom zien ze haar maar zelden. Als ze eindelijk weer eens afspreken, gaat het voornamelijk over God. Best irritant, volgens haar vriendinnen. Is de kerk belangrijker geworden dan hun vriendschap?

Tijdens een gesprek krijgen ze de kans om al hun onuitgesproken frustraties met Patricia te delen. Zal deze confrontatie hen weer dichterbij elkaar brengen?

 

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: