Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Daphne

Daphne maakt als theaterstudent de scheiding mee van haar haar ouders. Een pijnlijk moment dat ze niet echt ziet aankomen.

Daphne maakt als theaterstudent de scheiding mee van haar haar ouders. Een pijnlijk moment dat ze niet echt ziet aankomen. In huis staan Budhabeeldjes er wordt aan reiki gedaan en ook het gebruik van gelukspoppetjes bij het acteren, is Daphne niet vreemd. 

Na de scheiding raakt Daphne's vader zo depressief dat hij moet worden opgenomen in de psychiatrie. Daphne zit er doorheen en besluit op eigen initiatief een brief aan God te schrijven met daarin haar belangrijkste levensvragen.

Niet lang daarna ervaart ze een bijzondere aanraking van God en besluit zich te laten dopen. En dat is niet iets dat de hele famlie weet te waarderen. Broer Lars weigert zelfs te komen omdat ie bang is zijn zus daarna minder leuk te vinden.

Moeder Mireille denkt aanvankelijk dat haar dochter in een sekte is beland, maar draait gaandeweg bij als ze ziet wat het geloof in Daphne's leven teweeg brengt.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: