Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Dieuwke

Dieuwke groeit op met een vader die zijn geloof in haar ogen op een nogal wettische manier beleeft en een moeder die daar weinig mee heeft.

Haar ouders scheiden uiteindelijk en moeder verlaat het gezin. Dieuwke's studietijd is een ruige periode die gekenmerkt wordt door drank, mannen en heel hard werken. Uiteindelijk raakt Dieuwke burn-out.

Op het dieptepunt van haar leven vraagt Dieuwke God om een teken van zijn aanwezigheid waardoor ze voelt dat ze er niet alleen voor staat. Ze voelt een hevige aanraking die haar leven behoorlijk verandert.

In deze zesde aflevering van `De Verandering┬┐ is te zien dat de enthousiaste geloofsovertuiging van Dieuwke vraagtekens oproept bij haar niet christelijke vrienden en (schoon)familie. Hoog tijd dus voor een confronterend gesprek over de ins en outs van Dieuwke's 'nieuwe' geloof en dat van haar omgeving.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: