Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Natasja Vermoten

De gespierde armen van Natasja Vermoten omklemmen de ene zware doos na de andere. Ze straalt energie en daadkracht uit als ze haar drietonner volstouwt met spullen voor Roemeense zigeuners. Toch vertellen die blote armen ook een ander verhaal: Natasja heeft een psychiatrisch verleden en zelfverminking was aan de orde van de dag. Ze vertelt over haar wanhoop en de zoektocht naar de grenzen van het leven.

Toch vertellen die blote armen ook een ander verhaal: Natasja heeft een psychiatrisch verleden en zelfverminking was aan de orde van de dag. In De Verandering vertelt ze over haar wanhoop en de zoektocht naar de grenzen van het leven.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd.

Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten mee naar een plek waar zij 'het lied van hun leven' gaan horen.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: