Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Marlene Truideman: 'We hebben onze kinderen nooit meer terug gezien'

Marlene en Stanley zien hun kinderen van het ene op het andere moment niet meer levend terug. Een vliegtuig boorde zich in hun flat. Hoe dat hun leven nog dagelijks beïnvloedt en hun relatie met God veranderde ziet u vanavond in 'De Verandering'.

Het is een warme zondagavond 4 oktober 1992, als Marlene en Stanley Truideman besluiten nog even op bezoek te gaan bij vrienden. Hun twee kinderen Guillermo van zestien, en Graciella van veertien blijven samen thuis in hun flat in de Bijlmer.

Op hetzelfde moment komt boven Amsterdam een El Al vrachtvliegtuig in problemen, en enkele minuten later boort hij zich in twee flats in de Bijlmer.

Marlene en Stanley zien hun kinderen niet meer levend terug. Ze verliezen op die dag hun toekomst, maar ook hun verleden. Hoe dat hun leven nog dagelijks beïnvloedt en hun relatie met God veranderde ziet u vanavond in 'De Verandering'.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: