Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Henk Noorlander

'Drank maakt meer kapot dan je lief is'. Henk Noorlander weet als geen ander hoe waar deze slogan is. Door zijn alcoholmisbruik raakt hij alles kwijt wat hem lief is. Op een dag realiseert hij zich dat hij op het randje van de dood balanceert en roept om hulp. Heel langzaam klimt hij uit het dal omhoog.

'Drank maakt meer kapot dan je lief is'. Henk Noorlander weet als geen ander hoe waar deze slogan is. Door zijn alcoholmisbruik raakt hij alles kwijt wat hem lief is. Op een dag realiseert hij zich dat hij op het randje van de dood balanceert en roept om hulp. Heel langzaam klimt hij uit het dal omhoog. Hoe hij uiteindelijk de top bereikt ziet u vanavond in De Verandering.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten mee naar een plek waar zij 'het lied van hun leven' gaan horen.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: