Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Ruben Harms: "Mijn leven stond op z'n kop"

Als student heeft Ruben Harms twee grote liefdes in zijn leven: drank en zijn Amerikaanse vriendin July. Op een bepaald moment ziet zijn vriendin de relatie niet langer zitten. Hij gaat op onderzoek uit.

Als hij denkt het helemaal voor elkaar te hebben belt zijn vriendin vanuit Amerika. Ze vertelt dat hun relatie zo niet langer gaat. Dit komt, niet omdat hij zoveel drinkt, maar omdat zij gelooft en hij niet. Om zijn vriendin niet te verliezen gaat Ruben dit geloof onderzoeken. Deze zoektocht zet zijn wereld op z'n kop.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten mee naar een plek waar zij 'het lied van hun leven' gaan horen.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: