Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Yvonne van den Heuvel

Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van het lied van hun leven.

Yvonne van den Heuvel heeft twee dochtertjes van 3 en 1 en ze is hoogzwanger van een tweeling.

Ze ziet deze tweeling als een groot geschenk van God nadat ze twee jaar geleden haar één jaar oudere broer René moest loslaten. René, waar ze haar hele leven intens mee optrok, die ze helemaal begreep en die haar levensmaatje was. 'Een soort tweelingbroer', zegt ze zelf.

In De Verandering vertelt ze over het nieuwe leven, maar ook het intense verdriet om haar broer.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten mee naar een plek waar zij 'het lied van hun leven' gaan horen.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: