Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Joëlle van Dolder: 'Ik zocht mijn heil bij allerlei vriendjes'

Joëlle van Dolder: 'Ik zocht mijn heil bij allerlei vriendjes'

Na de scheiding van haar ouders ging het leven van Joëlle bergafwaarts. Het lied 'You are so beautiful' zette haar leven echter volledig op z'n kop.

Joëlle van Dolder krijgt thuis, als oudste van acht kinderen, weinig aandacht. Als ze twaalf jaar is wordt haar vader opgepakt voor misbruik bij verstandelijk beperkten op zijn werk. Haar ouders scheiden. Daarna gaat het bergafwaarts met Joëlle en zoekt ze haar heil bij allerlei vriendjes.

Hoe het lied 'You are so beautiful' haar leven volledig op z'n kop zet, ziet u vanavond in De Verandering - en het lied van jouw Leven.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten mee naar een plek waar zij 'het lied van hun leven' gaan horen.