Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Manon Groot Enzerink: "Ik kwam na iedere relatie van een koude kermis thuis."

De liefde brengt Manon op vele verschillende plekken. Waaronder Saoedi Arabië. Daar ontdekt ze verborgen talenten. Dit brengt haar zelfs in het Koningshuis van Saoedi Arabië. Maar of ze ook geluk vindt is nog maar de vraag.

Als Manon Groot Enzerink tiener wordt rolt ze, op zoek naar liefde, van de ene in de andere relatie. Maar na iedere verhouding komt ze van een koude kermis thuis, maar gelukkig kan ze steeds weer bij haar ouders terecht.

In 2000 denkt ze de liefde van haar leven gevonden te hebben en vertrekt ze met hem naar Saoedi Arabië. Daar ontdekt Manon dat ze talent heeft in de wereld van de bloemsierkunst en ze mag zelfs de bloemen voor het Koningshuis van Saoedi Arabië verzorgen. Maar of ze ook werkelijk haar geluk in het Islamitische Saoedi Arabië vindt is maar de vraag.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten mee naar een plek waar zij 'het lied van hun leven' gaan horen.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: