Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Manon Groot Enzerink

Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van het lied van hun leven.

Daarna gaat het snel achteruit met Leoni en haar longcapaciteit neemt schrikbarend af. Samen met haar man Cor maken ze er het beste van, maar hun leven wordt beheerst door ziekenhuisopnames, sondevoeding en zuurstofflessen. Naar de hoek van de straat lopen is niet meer mogelijk voor Leoni.

Tot ze eind 2010 een telefoontje krijgt. Hoe haar leven vanaf dat moment totaal verandert en Leoni nu weer kan hardlopen en schaatsen, ziet u vanavond in De Verandering en het Lied van jouw Leven.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten mee naar een plek waar zij 'het lied van hun leven' gaan horen.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: