Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Marco van den Berg: 'Ik zocht de spanning van het leven op'

Marco is een echte kwajongen en zoekt 'de spanning van het leven' op. Als in zijn tienerjaren drugs ook een rol gaan spelen gaat het helemaal mis met Marco. Nu probeert Marco zelf jongelui een positieve push te geven door skaten, boarden en surfen.

Hoe de eenvoudige woorden van een televisiedominee en de rol van zijn liefdevolle ouders verandering konden brengen in het leven van Marco ziet u in deze aflevering van 'De Verandering - en het lied van jouw Leven'.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van 'het lied van hun leven'.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: