Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Anneke Brandenburg

Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van het lied van hun leven.

Op haar 20ste leert de naieve Anneke Brandenburg Edgar kennen. Helemaal verliefd gaan ze al snel samenwonen en krijgen ze een dochter, Michelle. Anneke ziet wel eens wat en ze hoort wel eens wat, maar pas veel later dringt het tot haar door dat Edgar in de wereld van drugshandel zit en ongewild raakt zij er ook bij betrokken, met heel veel gevolgen.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van 'het lied van hun leven'.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: