Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Theo Lens

Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van het lied van hun leven.

Dat wordt hij ook, maar raakt teleurgesteld in de christelijke muziekscene en hangt zijn geloof aan de wilgen. De jaren daarna maakt hij furore met zijn showband en dat groeit uiteindelijk uit tot een evenementenbedrijf, East Side Productions. Met klanten als Shell, Zeeman en KPN, is Theo met zijn bedrijf trendsetter in evenementenland. Hij maakt furore als organisator van modeshows, roadshows en andere marketing events. Het lijkt alsof de altijd onrustige Theo alles naar zijn hand kan zetten.

Door een bijzondere ervaring komt zijn leven tot stilstand en groeit zijn verlangen naar innerlijke rust.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van 'het lied van hun leven'.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: