Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

René de Klerk: 'Het leven is niet maakbaar'

René en Patricia zijn zwanger. Tijdens de zwangerschap wordt Patricia ernstige ziek. Tijdens de operatie van Patricia overlijdt de baby en kort daarna zelfs Patricia. Nu is René gelukkig getrouwd met Inge en genieten ze van hun dochter Roos.

René en Patricia raken in 2007 zwanger. Ze kunnen hun geluk niet op, maar alles loopt anders dan ze hadden gehoopt. Rene beseft dan dat het leven niet maakbaar is. Wat er daarna met René gebeurt kunt u zien in 'De Verandering'. Waar hij ook het lied van zijn leven te horen krijgt.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van 'het lied van hun leven'.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: