Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Henk Koelewijn

Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van het lied van hun leven.

Samen met Mirjam Bouwman gaan Henk en Jorijke terug naar het land en de plek waar alles veranderde in hun leven. Ze ontmoeten daar de mensen die in die periode zo belangrijk voor hen zijn geweest.

Vorige week zagen we Jorijke in 'De Verandering en het lied van jouw Leven' vandaag vertelt Henk Koelewijn zijn verhaal.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van 'het lied van hun leven'.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: