Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Bart Kock: 'Ik was kluizenaar, maar leefde er ook op los.'

Als puber leefde Bart Kock erop los, maar techniek kon hem ook mateloos boeien. Hij was een beetje een kluizenaar, totdat hij Ilona ontmoet. Maar Ilona heeft een ernstige vorm van reuma. Bart kiest voor de zorg van Ilona en hun dochtertje Tamar.

Als puber leefde Bart Kock erop los, maar kon ook zo'n jongen zijn die uren achter zijn computer zat, om deze uit elkaar te halen en vervolgens weer in elkaar te zetten. Hij was beetje een kluizenaar, zoals hij het zelf zegt. Totdat hij Ilona ontmoet. Een bijzondere meid die een enorme impact op zijn leven heeft. Maar samen gelukkig zijn is bij hen niet vanzelfsprekend: Ilona heeft een ernstige vorm van reuma. Hoe Bart gaat voor de zorg van Ilona en hun dochtertje Tamar, ziet u in deze aflevering van De Verandering en het lied van jouw leven.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van 'het lied van hun leven'.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: