Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Bart van Vliet: 'Ik heb een goede Vader gevonden'

Bart is 21 jaar oud als zijn ouders binnen een half jaar allebei overlijden. Vanaf dat moment gaat het bergafwaarts met hem. In Oldebroek neemt zijn leven een wending. Nu doet Bart als vader zijn best en heeft hij een nieuwe liefde gevonden.

Dan stuurt een vriend hem naar Oldebroek. Daar neemt zijn leven een radicale wending. Bart doet nu zijn best om een geweldige vader voor Sem te zijn. Inmiddels heeft hij een nieuwe liefde gevonden. Hoe dit alles is gekomen vertelt hij in de Verandering – het lied van zijn leven.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van 'het lied van hun leven'.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: