Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Cara en Mario

Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van het lied van hun leven.

In die tijd gaat Cara een keer met Mario mee naar de manege. Ze zit daar aan de bar en raakt aan de praat met een vrouw die een zwaar gehandicapte baby op schoot heeft. Deze baby wordt in Cara's armen gedrukt en de vrouw vraagt: 'Hebben?' Wonderlijk genoeg is Cara's antwoord vol overtuiging: 'Ja'. En dan gebeurt er iets dat haar hele leven op z'n kop zet .

Wat deze baby, Koen, teweegbrengt in het leven van Cara en Mario ziet u vanavond in 'De Verandering - en het Lied van Jouw Leven'.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van 'het lied van hun leven'.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: