Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Jan den Ouden

In het verleden gaf Jan den Ouden zijn leven aan satan. Tijdens een vakantie kwam de omslag en gaf hij zijn leven aan God. Het begin van zijn zoektocht. Openhartig vertelt Jan over zijn geloof en zijn worsteling.

"Ik was altijd op zoek naar God en de zin van het leven. Het lukte me niet. Hij moest mij dan maar vinden!" Tijdens die zoektocht gaf Jan zijn leven aan satan. "In plaats van vrede en geluk vinden, werd ik steeds angstiger en bozer. Ik ging bewust mensen kwetsen. Dit dreef mij tot wanhoop en ik speelde met de gedachten om er een eind aan te maken. Maar tijdens een vakantie kwam de omslag. Ik gaf mijn leven aan God. Het begin van mijn zoektocht".

 

Ziekte, onrecht en vooral het veel te jong sterven van zijn zus zorgen ervoor dat Jan den Ouden nog niet klaar is met zoeken. Openhartig vertelt hij aan Andries Knevel over zijn geloof en zijn worsteling.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: