Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Keith Bakker

Keith Bakker vertelt over zijn veelbewogen leven met heroïnegebruik, HIV-besmetting en de uitweg die Jezus hem wil geven. Openhartig vertelt hij over dagelijkse keuzes bij het kruis die hij maken moet om op de been te blijven.

Andries Knevel ontmoet in de tweede aflevering van 'De Verandering, tien jaar later' Keith Bakker. Tijdens een wandeling praten ze over Keiths veelbewogen leven en over de grote verandering die hij heeft doorgemaakt.

 

In 1987 gebruikt Keith voor het eerst heroïne. Kort daarna zet hij opnieuw een spuit in zijn arm en loopt een HIV-besmetting op. Strijdend voor zijn dagelijkse shot belandt Keith onder een brug in Amsterdam. Daar 'woont' hij maar liefst drie jaar tot iemand hem wijst op de uitweg die Jezus hem geven wil. Keith begint een nieuw leven, maar een paar jaar later valt hij terug...

 

Inmiddels kennen velen Keith als pionier in de verslavingszorg en directeur van de instelling Smith & Jones, die verslaafden opvangt en begeleidt. Openhartig vertelt hij, kort na Goede Vrijdag en Pasen, over dagelijkse keuzes die hij maken moet om op de been te blijven.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: