Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Peter en Petra Tiggelaar: Ik heb je jarenlang verwaarloosd.

Al gauw blijkt Peter een 'gezelligheidsdrinker' te zijn. "Het gebeurde wel eens dat ik 's morgens om 10 uur al begon. Ik kon wel 16 flesjes bier op één dag wegwerken. Petra probeerde 't wel met mij er over te hebben maar moest daar gewoon niet over zeuren.”

 

Petra: "Hij noemde zich een gezelligheidsdrinker, maar zo gezelligheid was het niet. Eén keer had hij met zijn hand om mijn keel tegen de muur aan gedrukt. Ik was doodsbang. En toen zag ik ook nog dat één van kinderen stond toe te kijken.”

 

De gevolgen van Peters drankgebruik zijn desastreus. Petra ontwijkt hem en ze worden steeds meer vreemden voor elkaar. Uiteindelijk komt het zover dat Petra niet meer bij Peter wil slapen en haar intrek neemt op de onafgebouwde zolder.

 

Nu ze 12,5 jaar getrouwd zijn, wil Peter zijn vrouw laten weten wat hij werkelijk voor haar voelt. Samen met Mirjam steekt hij de handen uit de mouwen om van de zolderkamer een waar slaapparadijs te maken. Maar zit Petra daar, na alles wat er gebeurd is, wel op te wachten?

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: