Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

'Het ging alleen maar om mij'

Ramon is getrouwd met Maresja en ze hebben twee kinderen. Ramon is manager van een privékliniek voor cosmetische chirurgie. "Ik ben mijn hele leven op uiterlijk gericht geweest, hoe mensen overkomen en hoe ze eruit zien. En ik moet zeggen: 't doet het leuk op feestjes als je vertelt wat je doet. Mensen hangen meteen aan je lippen."

De wereld van botox en siliconen past perfect bij hem... tot een paar maanden geleden. Want tot verbijstering van collega's en vrienden besluit Ramon zijn leven radicaal om te gooien. Hij neemt ontslag in de kliniek en gaat werken als manager in een verzorgingstehuis.

 

Maar Ramon geeft niet alleen zijn carrière een wending, ook in zijn relatie met Maresja wil hij een nieuwe start maken. "Ik ben altijd dol op haar geweest. Maar ik vond oprecht dat zij meer aan mij had dan ik aan haar. Ze mocht blij zijn dat ze me had, zeg maar."

 

Maresja: "Ik merk nu pas dat ik best op mijn tenen heb gelopen, al die tijd. Ramon was het zeg maar. Ik kon eigenlijk nooit helemaal mezelf zijn bij hem. En nu... ik kan het gewoon niet helemaal vatten wat er is gebeurd."

 

Ramon plant samen met Mirjam een heel bijzondere actie voor Maresja, waarin haar twee grootste hartenwensen in één klap in vervulling zullen gaan.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: