Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

'Nu kan ik weer leven!'

Als jong meisje was Janine een vrolijk kind, maar in haar tienerjaren gaat ze zich steeds vreemder gedragen. "Ik haatte mezelf. Ik zat vol nare gedachten over mezelf. Ik vond eigenlijk dat ik dood moest."

Janine wordt niet alleen een gevaar voor zichzelf, maar haar gedrag heeft ook een enorme impact op het gezin. Jannie, haar moeder: "Zo’n mooie meid die haar leven zo kapot maakte... onbegrijpelijk.”

Na een lange lijdensweg wordt er uiteindelijk bij Janine een borderline stoornis geconstateerd. Janine is niet meer in het gezin te handhaven en ze zwerft van pleeggezin naar instelling. Ze wordt onbehandelbaar en ongeneeslijk verklaard. Niemand kan haar helpen.

Ondanks haar problemen wil Janine nu een nieuwe start maken: ze wil namelijk gaan trouwen. Een emotionele gebeurtenis, ook voor haar ouders. Maar voordat het zover is, wil ze hen op een bijzondere manier bedanken voor hun steun in de moeilijke jaren.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: