Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Simon Bont: Kon ik maar zeggen: Zoon ik hou van jou.

Sylvester heeft geen leuke herinneringen aan die tijd: "Vaak lag hij dronken op de bank, te schelden en ruzie te maken. Hij kon om de kleinste dingen ontploffen. Als ik patat met de verkeerde saus meenam van de snackbar, ging hij al door het lint. Ik was in die tijd zoveel mogelijk weg."

Simon weet dat het zo niet langer kan en doet pogingen om te stoppen met drinken. Uiteindelijk lukt het hem pas het roer om te gooien als hij samen met God gaat leven. Er verandert vanaf dan van alles in het gezin, maar tussen Simon en Sylvester is het nooit helemaal goed gekomen. Simon voelt zich schuldig over zijn gedrag, en wil eigenlijk graag een stap zetten naar zijn zoon. "Ik zou graag zeggen dat ik van 'm houd, maar eigenlijk durf ik dat niet."

In deze bijzondere aflevering schept Mirjam de ideale omstandigheden voor een goed gesprek tussen vader en zoon. Maar gaat het Simon lukken om zijn angst te overwinnen en de relatie met zijn zoon te herstellen?

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: