Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Michel Branderhorst gaat binnenkort trouwen met Anja. Na bijna twintig jaar aan de drugs en drank verslaafd te zijn geweest, is hij eindelijk clean en wil hij samen met zijn bruid een nieuwe start maken. Maar daarvoor moet hij nog wel het een en ander proberen recht te zetten...

In zijn 'verslaafdentijd' heeft Michel bijna geen contact met z'n familie gehad. Hij laat alleen wat van zich horen als hij geld nodig heeft. Michel leent geld van zijn broer en drie zussen, en belooft keer op keer zijn schuld af te betalen. Maar als hij voor de zoveelste keer zijn beloftes niet nakomt wordt het contact finaal verbroken.

Na een heftig afkickproces komt Michel in een opvangcentrum in aanraking met het christelijk geloof. Dat geeft hem de sleutel om echt te breken met zijn verleden. Sindsdien gaat het goed met Michel. Hij vindt vast werk en krijgt een relatie met Anja.

Met zijn broer en zussen heeft hij het nooit meer over het verleden gehad. Door zijn drugsverleden zijn de onderlinge verhoudingen erg verstoord. Michel heeft zijn broer en zussen veel pijn gedaan en dat is nooit uitgesproken.

Daarom wil hij nu, voordat hij een nieuw leven met zijn aanstaande begint, eerst schoon schip met zijn familie maken. Maar wil zijn familie hem wel die kans geven? Gaat het Michel lukken om zijn familie bij elkaar te krijgen? En kan hij ze dan wel overtuigen van zijn verandering en zijn spijt?

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: