Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Mijn gezin was bang voor mij.

Aan de buitenkant lijkt Rob een ideale vader en echtgenoot. Maar binnenshuis is hij een heel ander persoon. Rob kan regelmatig agressief reageren naar zijn vrouw en kinderen. "Als ik boos werd dan kwam er een soort waas voor mijn ogen. Ik gebruikte dan ook wel fysiek geweld. Lia heeft regelmatig met blauwe plekken rondgelopen."

Lia doet alles wat ze kan om alles in goede banen te leiden. "Als ik nou wist waar het aan lag, maar hij kon soms zonder enige aanleiding ontploffen. In het begin zei ik er wel wat van maar dat was gewoon olie op het vuur. Ik ben echt bang van hem geweest."

Na twintig jaar huwelijk komt het dan ook onherroepelijk tot een breuk in de relatie. Rob verlaat het huis voor een paar maanden, maar na die periode wil Lia hem niet meer terug. Er gaat een lange tijd voorbij zonder dat de twee contact hebben. De drie maanden worden dan zelfs meer dan drie jaar...

Het is nog maar kort geleden dat hun huwelijk hersteld is en het stel is wonder boven wonder weer helemaal verliefd. Toch ligt er nog veel verdriet in het verleden en daarom wil Rob graag een nieuwe start maken. Mirjam heeft hier een heel goed idee voor en samen smeden ze een plan.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: