Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

De Tafel van Tijs

Christelijk opinieprogramma, waarin Tijs van den Brink met zijn gasten praat over actuele onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, ethiek en morele dilemma's.

  • Komt er een eind aan het gedoogbeleid en gaat wietteelt gereguleerd worden? Zaterdag stemt het VVD-congres daarover. Aan tafel bij Tijs een discussie tussen advocaat Mariëlle van Essen en ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers
  • Een verplichte opvoedcursus voor alle jonge ouders om kindermishandeling en seksueel misbruik tegen te gaan. Met dat voorstel kwam een taskforce onder leiding van de Amsterdamse burgemeester Van der Laan gisteren. Ondernemer en moeder Martine van Veelen heeft haar bedenkingen.
  • En de verkiezing van Donald Trump tot president van de VS wordt toegejuicht door conservatieve christenen, ook in Nederland. Schandalig, vindt hoofdredacteur Sjirk Kuijper van het Nederlands Dagblad.