Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

De Tafel van Tijs

VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra vindt dat nieuwkomers zich moeten aanpassen aan de Nederlandse waarden. Hoe ver wil hij daarin gaan? En hoeveel vrijheid blijft er voor afwijkende meningen van religieuze mensen? Steeds vaker bekeren islamitische asielzoekers zich tot het christelijke geloof. Dat kan een truc zijn om de kans op een verblijfsvergunning te vergroten, maar volgens hoofdredacteur Sjirk Kuijper van het Nederlands Dagblad moeten we niet te argwanend zijn over deze bekeringsverhalen. En Frank Bosman neemt het op voor de stichting Hart voor Homo's, die christelijke homojongeren wil helpen, maar ook propageert dat homo's celibatair moeten leven.

.

VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra vindt dat nieuwkomers zich moeten aanpassen aan de Nederlandse waarden. Hoe ver wil hij daarin gaan? En hoeveel vrijheid blijft er voor afwijkende meningen van religieuze mensen?

Steeds vaker bekeren islamitische asielzoekers zich tot het christelijk geloof. Dat kan een truc zijn om de kans op een verblijfsvergunning te vergroten, maar volgens hoofdredacteur Sjirk Kuijper van het Nederlands Dagblad moeten we niet te argwanend zijn over deze bekeringsverhalen.

 

En Frank Bosman neemt het op voor de stichting Hart van homo's, die christelijke homojongeren wil helpen, maar ook propageert dat homo's celibatair moeten leven.