Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

De Tafel van Tijs

Met: Voor het eerst wordt het in Nederland mogelijk om menselijk leven te kweken puur en alleen voor wetenschappelijk onderzoek. Medisch ethicus en D66-senator Annelien Bredenoord vindt het een goede stap. * Rapper Typhoon werd gisteren door de politie staande gehouden, onder meer vanwege zijn donkere huidskleur. Volgens theoloog Tom Mikkers is de manier waarop Typhoon en de politie met dit incident zijn omgegaan een voorbeeld voor Nederland. * En cultuurtheoloog Frank Bosman verbaast zich over de opwinding over het doodschieten van een gorilla om een vierjarige kleuter te redden.

.

Voor het eerst wordt het in Nederland mogelijk om menselijk leven te kweken puur en alleen voor wetenschappelijk onderzoek. Medisch ethicus en D66-senator Annelien Bredenoord vindt het een goede stap.

Rapper Typhoon werd gisteren door de politie staande gehouden, onder meer vanwege zijn donkere huidskleur. Volgens theoloog Tom Mikkers is de manier waarop Typhoon en de politie met dit incident zijn omgegaan een voorbeeld voor Nederland.

En cultuurtheoloog Frank Bosman verbaast zich over de opwinding over het doodschieten van een gorilla om een 4-jarige kleuter te redden.