Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

De Tafel van Tijs

Met: De Nederlandse Vereniging voor en Vrijwillig Levenseinde (NVVE) werkt aan een pilot met een levenseindepil. Verpleeghuisarts Bert Keizer vindt het de hoogste tijd dat zo'n pil in Nederland beschikbaar komt. * Kamerlid Carola Schouten van de ChristenUnie ergert zich aan de kritiek op het optreden van de Marokkaanse consul. Naar aanleiding van de rellen in Ede ging hij het gesprek aan met de Marokkaanse gemeenschap. Volgens Schouten gaat de vergelijking met de 'lange arm van Erdogan' niet op. * De Nederlandse bevolking groeit doordat er veel kinderen worden geboren, blijkt uit nieuwe cijfers. Aanleiding voor theoloog Tom Mikkers om een oproep te doen: stop met kinderen krijgen!

Bert Keizer: Nederland moet 'levenseindepil' toestaan

De Nederlandse Vereniging voor en Vrijwillig Levenseinde (NVVE) werkt aan een pilot met een levenseindepil. Verpleeghuisarts Bert Keizer vindt het de hoogste tijd dat zo'n pil in Nederland beschikbaar komt. Ook vindt hij dat hulp bij zelfdoding niet meer strafbaar moet zijn in Nederland.

Kamerlid Carola Schouten van de ChristenUnie ergert zich aan de kritiek op het optreden van de Marokkaanse consul. Naar aanleiding van de rellen in Ede ging die het gesprek aan met de Marokkaanse gemeenschap. Volgens Schouten gaat de vergelijking met de 'lange arm van Erdogan' niet op.

En de Nederlandse bevolking groeit, doordat er veel kinderen worden geboren, blijkt uit nieuwe cijfers. Aanleiding voor theoloog Tom Mikkers om een oproep te doen: stop met kinderen krijgen!