Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Over De Nachtzoen

Als de zon achter de horizon verdwijnt, gaat de mens de nacht in. Maar niet zonder kus. In tv-programma De Nachtzoen legt een bekende of minder bekende gast Nederland op bed. Met een zoen, lieve woorden of een liedje. Of juist door zorgen en verdriet te delen. 

In gesprek met Marleen Stelling en vergezeld door maan en sterren maken wij ons op voor de kleine uurtjes. “Vlak voor ik ga slapen, spoken grote vragen rond in mijn hoofd. Waar ben je als je slaapt? Hoe hoog moet je springen om bij de sterren te komen? Ben ik de enige die wakker ligt, of zou de buurman ook aan het tobben zijn? Het begin van de nacht is een heilig moment voor mij. Starend naar de donkerblauwe hemel, met of zonder sterren, kan alles wat onbelangrijk is, plots heel ver weg zijn. Ik vind het bijzonder om samen met mijn gast en wakend Nederland deze intieme momentjes te beleven in De Nachtzoen.” 

De Nachtzoen, elke werkdag én zaterdag op NPO2. Presentatie: Marleen Stelling (Foto: Willem-Jan de Bruin)

Representatie

Dit programma is geproduceerd door de EO om de breedte van de christelijke kerken in Nederland te representeren.

Meer over representatie door de EO >

Meer over de voormalige IKON >

Colofon

Presentatie: Marleen Stelling
Redactie: Yvonne van den Heuvel - van de Graaf, Christine Raven
Productie: Manon de Gier - van Wijk
Regie/eindredactie/montage: Christine Raven
Editor/schakeltechnicus: Hans Linssen
Camera: Menke Visser, Cynthia van der Pasch
Geluid: Jan Stellingwerf
Licht: Boaz Ben David