Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Fleur Agema

'Het verlies van liefde in mijn leven vond ik erger dan de diagnose MS', zegt Fleur Agema in De Kist.

PVV-politica Fleur Agema toont haar ware, kwetsbare gezicht in 'De Kist', het EO-programma waarin presentator Kefah Allush bekende Nederlanders interviewt over hun verwachtingen en ervaringen rondom de dood. En dat ware gezicht is niet altijd dat van de goedgebekte, harde dame die in debatten haar politieke tegenstanders verbaal fileert.

Fleur Agema is ook gewoon een vrouw van 36 die bij haar familie en vrienden maar wat graag een 'watje' is. Niks geen discussies en onenigheid, geef Fleur maar een gezonde dosis harmonie. Oók in relaties. Voor iets anders tekent ze niet, sinds haar gelukkige huwelijk zes jaar geleden volkomen onverwacht strandde.

Fleur Agema leeft als gevolg van de ziekte MS continue met pijn: 'Tuurlijk ben ik weleens somber als het half vier is en ik door de steken in mijn gezicht nog steeds niet slaap. Maar ik ben ook optimistisch, het wordt toch altijd weer de volgende dag'.

Foto: Nachtzon Media

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: