Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Hans Laroes

Hans Laroes werd ooit neergestoken maar hield daar niets aan over. Laroes heeft in zijn leven spijt van één ding: zijn scheiding. Een rationele journalist laat in zijn hart kijken.

Hans Laroes, voormalig hoofdredacteur van het NOS Journaal, werd in 1991 neergestoken op het Binnenhof waar hij als verslaggever werkte. Het mes miste wonder boven wonder vitale delen en Laroes hield niets aan het incident over.

Deze gebeurtenis heeft verder weinig invloed op zijn leven gehad, aldus Laroes: 'Als ik te lang zou stilstaan bij wat er allemaal had kunnen gebeuren, dan zou de dader zijn zin krijgen. Ik wilde zelf de controle houden. Misschien zit er toch ergens een trauma en komt dat ooit naar boven, ik sluit het niet uit.'

Terugkijkend op zijn leven heeft Laroes spijt van één ding: zijn scheiding. Voornamelijk omdat hij daar mensen pijn mee heeft gedaan.

Presentator Kefah Allush ontmoet een rationele journalist die tijdens het gesprek in zijn hart laat kijken.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: