Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Bert van der Veer

Bert van der Veer is regisseur, programmamaker en schrijver. Niet zo verwonderlijk dat het scenario voor zijn eigen uitvaart al klaarligt. Zijn begrafenis mag een dolle boel worden. Terugkijkend op zijn leven voelt hij zich bevoorrecht. Hij maakte en regisseerde tal van televisieprogramma's en schreef 21 boeken. Bert komt uit een gereformeerd milieu en het woekeren met talenten is iets dat hij nog steeds belangrijk vindt. Het stuklopen van zijn huwelijk, twaalf jaar geleden, noemt hij een mislukking. Naar eigen zeggen leeft hij nu in het tweede deel van zijn leven. Presentator Kefah Allush ontmoet een man voor wie het leven geen specifieke zin heeft, maar die er wel het beste van wil maken.

Terugkijkend op zijn leven voelt hij zich bevoorrecht. Hij maakte en regisseerde tal van televisieprogramma's en schreef 21 boeken. Bert komt uit een gereformeerd milieu en het woekeren met talenten is iets dat hij nog steeds belangrijk vindt.

Het stuklopen van zijn huwelijk, twaalf jaar geleden, noemt hij een mislukking. Naar eigen zeggen leeft hij nu in het tweede deel van zijn leven.

Presentator Kefah Allush ontmoet een man voor wie het leven geen specifieke zin heeft, maar die er wel het beste van wil maken.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: