Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Marion Lutke

Hét gezicht, van programma's over de dood, is deze week gast in De Kist. Marion Lutke presenteert naast 'Onverwacht bezoek' ook 'Ik mis je', waarin nabestaanden een herinneringsfilm over een dierbare maken.

Ook doet ze 'Per Ongeluk', een tv-programma waarin gasten, na een verkeersongeval, dichtbij de dood zijn geweest. Dit seizoen presenteert ze het nieuwe programma 'De Erfenis', waarin mensen nadenken over wat er na de dood met hun bezittingen gebeurt.

In deze aflevering is Marion zelf aan de beurt om over haar toekomstige sterven te praten. Hebben de vele verhalen van haar uitzendingen haar geïnspireerd? En zo ja, hoe? Wanneer kwam ze in haar eigen leven met de dood in aanraking?

Presentator Herman Wegter ontmoet een vrouw met humor en een onuitputtelijke interesse in mensen. Ze vertelt over de sterke band met haar dochter, en over de passie voor haar werk. Haar geloof betekent alles voor haar. Daaruit put ze troost en vindt ze zekerheid over een leven na de dood. Tenslotte gaan Herman en Marion met de kist naar het Hollywood Forever Cemetery in Los Angeles. Daar wil ze begraven worden. Waarom? Zie het in de eerste aflevering van een persoonlijk portret van een betrokken vrouw.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: