Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Kom naar de Ontmoetingsdag!

Zaterdag 2 september | Openluchttheater Amersfoort

De zomer is volop begonnen en als EO kijken we langzaam al weer uit naar het nieuwe tv-seizoen. En niet geheel zonder reden! Aan de start van het nieuwe seizoen zendt ‘De Kapel’ namelijk een aantal bijzondere buitenafleveringen uit. De opnames van deze afleveringen vinden binnenkort plaats in de open lucht. Een zomerse samenkomst waar publiek bij aanwezig kan zijn.

U bent van harte uitgenodigd om op 2 september aanstaande de opnames bij te worden. Onderstaand vindt u de nodige informatie en het aanmeldformulier.

Datum

Zaterdag 2 september

Duur programma

11:00-15:00

Locatie

Openluchttheater in Amersfoort

Het programma

Op zaterdag 2 september vinden de buitenopnames plaats van 'De Kapel' en kunt u een kijkje krijgen achter de schermen bij de opnames van dit tv-programma. De opnames vinden plaats in het prachtige, groene decor van het openluchttheater in Amersfoort. Ook de predikanten en de makers van ‘De Kapel’ zullen deze dag aanwezig zijn en natuurlijk kunt u hen deze dag ontmoeten. Sprekers zijn o.a. evangelist Jurjen ten Brinke, ds. Mirjam Kollenstaart en ds. Paul Visser.

Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Om 11.30 uur start het officiële programma. Dit is een mooie mix van de meditaties en samenzang en uiteraard kunt u genieten van mooie muziek. Tussen de middag is er, onder het genot van een geheel verzorgde lunch, volop ruimte voor ontmoeting met elkaar en met de aanwezige sprekers. Om 15.00 uur is het programma ten einde.


Lijkt het u leuk om hierbij te zijn? Reserveer uw gratis tickets.