Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Zien we het wel?

Als iemand je kind iets aandoet, dan accepteer je dat niet. Dan word je woedend op die persoon. Toch reageert God heel anders. Op het absurde af. Maar het verhaal van Gods liefde is zo bekend dat we het soms afdoen met: 'Natuurlijk houdt God van mij'. Door het nog een keer te vertellen laat ds. Klapwijk ons met een schok voelen hoe extreem ver dat eigenlijk gaat. En hoe veel het onze hemelse Vader heeft gekost. Dan gaat de vanzelfsprekendheid eraf en blijft verwondering over.

Als iemand je kind iets aandoet, dan accepteer je dat niet. Dan wordt je woedend op die persoon. Toch reageert God heel anders. Op het absurde af. Maar het verhaal van Gods liefde is zo bekend dat  we het soms afdoen met: “Natuurlijk houdt God van mij”… Door het nog een keer te vertellen, laat ds. Klapwijk ons met een schok voelen hoe extreem ver dat eigenlijk gaat. En hoe veel het onze hemelse Vader heeft gekost. Dan gaat de vanzelfsprekendheid er af  en blijft verwondering over.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: