Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Anastasia Kellermann

Anastasia Kellerman is dochter van een joods-Amerikaanse vader, een Nederlandse moeder en opgegroeid in Zwitserland. Ze zet zich in voor duurzaamheid en traint bedrijven.

Anastasia studeerde internationaal recht en milieurechten in onder meer Amerika. Hoewel ze als kind gelovig was, verloor ze haar geloof na de scheiding van haar ouders. Ze zocht het hogere in spirituele cursussen.

Later, na haar eigen scheiding, ontdekte ze God opnieuw. Inmiddels was ze gestopt als bedrijfsadvocaat en vocht ze voor duurzaamheid en het milieu. Dat maakte haar 'zwaar'. 'Ik zag een beeld van het kruis en zag dat ik alles aan de voet van dat kruis kon leggen. Ik knielde - midden in een weiland - en gaf mezelf over.'

Heel inspirerend vind ze een manuscript van haar grootvader. Hij was mensenrechtenactivist, ambassadeur en ook advocaat van het Neurenbergtribunaal en schreef een nooit-uitgegeven boek over zijn jeugd in Duitsland. 

+ Meer over Anastasia Kellerman

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: