Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Marion Pauw

Marion Pauw heeft verschillende succesvolle boeken op haar naam staan. Haar inspiratie haalt zij onder andere uit haar dagelijks leven. Zij heeft een kerkelijke achtergrond, maar keerde de kerk de rug toe door een opmerking die iemand over haar seksleven maakte.

Marion Pauw werd op 19 augustus 1973 in Australië geboren en emigreerde op haar zesde naar Nederland. Zij is auteur, freelance publicist en copywriter. Het eerste boek dat zij schreef, is Villa Serena. Met het boek Daglicht brak zij in 2008 definitief door naar het grote publiek. Met dit boek won zij de de Gouden Strop. Daarna schreef zede boeken Zondaarskind, Jetset en De Wilden.

Thrillerschrijfster Marion Pauw groeide op in een evangelische kerk. De kerk verloor haar interesse, maar na een verblijf in Canada koos ze vol enthousiasme voor het geloof en liet zich dopen. Na een ongevoelige opmerking van een kerkleider over haar seksleven keerde ze de kerk voor de tweede keer en definitief de rug toe.

Vier lessen

Tijs van den Brink met beeld van Jezus Christus

Dit zijn de vier lessen die Tijs heeft geleerd door het maken van dit tv-programma...

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: