Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Jan Slagter

Omroepdirecteur en presentator Jan Slagter groeit op in de christelijk gereformeerde kerk in Den Haag. Het geloof was vanzelfsprekend voor hem, maar persoonlijk raakte het hem niet. Slagter is jaloers op de ongelovige Thomas. 'Die geloofde het ook niet, maar Jezus liet zich aan hem zien, waarom doet hij dat ook niet bij mij'. Zijn geloof is dat hij hoopt dat God bestaat. Voor Max zet Slagter zich in voor zieken, armen en gehandicapten. Hij voedt hongerigen en kleedt naakten. Hij doet daarmee wat Jezus vraagt. Slagter heeft de kerk weliswaar verlaten, maar heeft hij daarmee ook 'Adieu God' gezegd?

Slagter is jaloers op de ongelovige Thomas. “Die geloofde het ook niet maar Jezus liet zich aan hem zien, waarom doet hij dat ook niet bij mij?” Zijn geloof is dat hij hoopt dat God bestaat.

Voor Max zet Slagter zich in voor zieke, armen en gehandicapten. Hij voedt hongerigen en kleedt naakten. Hij doet daarmee wat Jezus vraagt. Slagter heeft de kerk weliswaar verlaten maar heeft hij daarmee ook Adieu God gezegd?   

 

Vier lessen

Tijs van den Brink met beeld van Jezus Christus

Dit zijn de vier lessen die Tijs heeft geleerd door het maken van dit tv-programma...

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: