Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Jörgen Raymann

Cabaretier en televisiepresentator Jörgen Raymann wordt in Nederland geboren, maar groeit op in Suriname. Daar bezoekt hij samen met zijn ouders en zus Peggy de katholieke kerk. Hij wordt gedoopt, ontvangt zijn eerste heilige communie en het vormsel. Hij trouwt in de kerk en laat ook zijn kinderen dopen.

Inmiddels gaat Jörgen nauwelijks meer naar de kerk. Het katholieke geloof is hem dierbaar, maar niet de enige leidraad in zijn leven. Jörgen is momenteel multireligieus. Een levensfilosofie waar Tijs meer van wil weten. Het resultaat is een levendig gesprek tussen twee totaal verschillende gelovigen.

In de tweede serie van het EO-programma Adieu God? gaat Tijs van den Brink in gesprek met o.a. Youp van 't Hek, Franca Treur, Jörgen Raymann, Hans van Breukelen en Lenette van Dongen. Zij zijn christelijk opgevoed en gingen vroeger naar de kerk. Wat is daarvan over?

Vier lessen

Tijs van den Brink met beeld van Jezus Christus

Dit zijn de vier lessen die Tijs heeft geleerd door het maken van dit tv-programma...

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: