Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Televisieprogramma's

Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël
gisteren om 23:20 uur

Daarom ben ik hier: Een Joodse filmmaker en de kwestie Israël

Aanleiding voor deze documentaire is de herdenking van de Zesdaagse Oorlog van 1967, dit jaar vijftig jaar geleden.

Gewijde Grond
gisteren om 22:40 uur

Gewijde Grond

De ontdekkingstocht door de cultuurhistorie van Nederland start op begraafplaats Beth Haim, de oudste nog in gebruik zijnde Joodse begraafplaats van de westerse wereld.

Checkpoint
gisteren om 17:05 uur

Checkpoint

Is het mogelijk om een boot andersom te dopen? Kan je surfen zonder golven? En kan je vuurwerk ook gebruiken om je tand mee te trekken? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.

De langste nacht voor de Joodse Raad
gisteren om 15:40 uur

De langste nacht voor de Joodse Raad

In deze documentaire staat de rol van beide voorzitters van die Raad, Abraham Asscher en professor David Cohen, centraal.

Het Vermoeden
gisteren om 11:30 uur

Het Vermoeden

Elhorst is telg uit een Leger des Heils-familie en het lag in de bedoeling dat ook hij dit pad zou volgen. Toen hij zelf zijn coming-out beleefde, bleek dat hij geen toekomst in het Leger...

Nederland Zingt op Zondag
gisteren om 09:15 uur

Nederland Zingt op Zondag

Herken je dat gevoel, dat je geloof te klein is? Jezus' antwoord is niet dat wij harder moeten werken voor ons geloof, maar dat wij mogen leren vertrouwen op de Heer. Hij geeft ons geloof.

Ik Mis Je
gisteren om 09:00 uur

Ik Mis Je

Stijn is het eerste kindje van Marieke Vos en haar man. Hij blijkt een ongeneeslijke spierziekte te hebben en zal hooguit twee jaar worden.

De Nachtzoen
gisteren om 01:30 uur

De Nachtzoen

Deze journalist is de drijvende kracht achter Lazarus, een online platform over geloofsvernieuwing. In haar eigen leven zette een scheiding haar relatie met God op de kop.

De Nachtzoen
za 24 jun 2017 om 01:00 uur

De Nachtzoen

Voor veel journalisten is objectief en waardevrij je werk doen een wet. Deze schrijver ervaart dat anders. Hij klimt pas in de pen als hij bewondering voelt voor de mens die hij beschrijft.

Checkpoint
vr 23 jun 2017 om 19:25 uur

Checkpoint

Een hark in het gras lagen liggen en daar dan op gaan staan. Gevaarlijk? En kun je iemand schminken tot clown in een schommelschip? En hoe kun je een auto laten remmen?

Checkpoint
vr 23 jun 2017 om 17:15 uur

Checkpoint

Is het mogelijk om met vuurpijlen je sokken uit te trekken? En wie zijn er eigenlijk beter met raketten, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.

Het Familiediner
vr 23 jun 2017 om 10:55 uur

Het Familiediner

Wim en Willem wonen op een steenworp afstand van elkaar. Dus ze komen elkaar nogal eens tegen. En toch hebben de broers al bijna tien jaar geen woord met elkaar gesproken.

De Nachtzoen
vr 23 jun 2017 om 01:05 uur

De Nachtzoen

In de nacht dienen angsten zich soms ongefilterd aan. Deze student filosofie heeft omgekeerde hoogtevrees. Ze kan haar ogen opheffen naar de hemel en overdonderd raken van de afstand boven...

2Doc: Pussy Riot - A Punk Prayer
vr 23 jun 2017 om 00:15 uur

2Doc: Pussy Riot - A Punk Prayer

Moskou, zomer 2012. Drie leden van Pussy Riot riskeren zeven jaar gevangenisstraf vanwege hun satirische optreden in de Kathedraal van Moskou.

The Secret Life of 4, 5 and 6 Year Olds
do 22 jun 2017 om 21:25 uur

The Secret Life of 4, 5 and 6 Year Olds

Deze fascinerende observerende documentaire biedt ons een inkijkje in de wereld van tien kinderen van vier, vijf en zes jaar, die elkaar in een crèche ontmoeten.