Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Televisieprogramma's

De Nieuwe Dag
vandaag om 01:15 uur

De Nieuwe Dag

Lody van de Kamp was ritueel slachter, rabbijn en gemeenteraadslid. Nu heeft hij een reisorganisatie en schrijft hij boeken.

Checkpoint
gisteren om 17:05 uur

Checkpoint

Kun je een wasmachine verhuizen met een parachute? En wat kun je het beste doen als je bal in het water ligt? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.

Het Vermoeden
gisteren om 11:35 uur

Het Vermoeden

Kan een mens zelf beslissen dat het leven klaar is? En moet de politiek of kerk zich daarmee bemoeien? Medisch ethicus Heleen Dupuis heeft veel situaties gezien die om wijsheid vroegen.

Nederland Zingt op Zondag
gisteren om 09:15 uur

Nederland Zingt op Zondag

In het koninkrijk van God verdient iedereen evenveel, of je nu de eerste of de laatste bent. We beginnen de uitzending met het Lied van de Week: Majesteit, hier ben ik. Zing je mee?

Ik Mis Je
gisteren om 09:00 uur

Ik Mis Je

Thijs en Eline Timmerman zijn nog geen vier jaar getrouwd als Eline op dertigjarige leeftijd overlijdt aan kanker. Met diepe bewondering denkt Thijs terug aan zijn strijdbare en moedige...

De Nachtzoen
gisteren om 00:40 uur

De Nachtzoen

Als de zon ondergaat, kan een te missen geliefde nog verder weg voelen. Deze rouwdeskundige ontdekte hoe ze juist in de nacht de nabijheid van haar overleden moeder kan ervaren.

Radioprogramma's

De Vermoeden Viering
gisteren om 22:00 uur

De Vermoeden Viering

Welke taal raakt je echt?

Thank God It's Sunday
gisteren om 20:00 uur

Thank God It's Sunday

De Muzikale Fruitmand
gisteren om 20:00 uur

De Muzikale Fruitmand

Het EO verzoekprogramma met psalmen, lofzangen en geestelijke liederen. U kunt bij ons een verzoek indienen voor verjaardagen, jubilea of ter bemoediging bij ziekte. Met de rubrieken 'Ik zou...

Zin, Zout en Zegen
gisteren om 19:00 uur

Zin, Zout en Zegen

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Wim Magré mee naar de Alledagkerk in Amsterdam. Wat brengt hem naar deze kerk en wat neemt hij...

Groot Nieuws
gisteren om 08:00 uur

Groot Nieuws

Liederen rond de meditatie met als thema “Overvloed”, verzorgd door dominee Kees Mewe van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Spakenburg-Zuid.

Vroeg Op 5
gisteren om 06:00 uur

Vroeg Op 5

Tom Zoutewelle neemt fossielen mee en Martine Dubois gaat naar een bijzondere plek op de Veluwe